Descripció

En relació al projecte que desenvolupàrem dels Jocs Olímpics, vàrem rebre la visita del reusenc David Llauradó, ciclista- guia de la selecció paralímpica espanyola,  formant parella amb Christian Venge.

Motivació:

Tenir present un esportista olímpic de casa nostra, que ha participat en les tres darreres olimpíades; on han guanyat tres medalles olímpiques ( les dues darreres d'or) , en la modalitat de contrarellotge i amb els ulls mirant al proper mundial i olimpíades.
Una visita a la classe per compartir les seves vivències.


Finalitat:

Aprofundir en la figura d'un esportista d'elit, per transmetre els valors de l'esforç, el treball, el sacrifici, la superació personal, respecte a les normes, adversaris i els valors olímpics.
Conèixer una disciplina poc coneguda dins dels món del ciclisme.
És un exemple de com ajudar a un company amb deficiència visual i els vincles emocionals i d'amistat que es formen entre ells.
Resultats esperats:

Que els alumnes empatitzin amb la relació esportista i deficiències; que coneguin un esportista d'elit ( de fora l'àmbit del futbol) de manera propera.
Finalment, crear un vincle entre l'esportista de casa i els alumnes, amb l'intenció de fomentar el seguiment d'esports menys mediàtics.


Centre:

Institut Escola Pi del Burgar

Destinataris:

  • Estudiants


Nivell educatiu

  • CM Primària

Àrea curricular:

EF-Educació física


Criteris de transversalitat:

  • Inclusio


Àmbit competencial:

  • Comunicativa, lingüística i audiovisual

  • Autonomia i iniciativa personal

  • Social i ciutadana